Skip to content

Billig hjemmeside uden abonnement og dyr vedligeholdelse

Udskift din lejede hjemmeside med en unik, velfungerende og billig hjemmeside, hvor du altid kan få hjælp, når du har brug for det.

Jeg støder ofte på folk og firmaer, der har fortrudt, at de har tegnet et abonnement på en hjemmeside med tilhørende “klippekort”. Samstemmende fortæller de, at løsningen er dyr og servicen for langsom. Men bordet fanger, der betales forud og ofte er der en lang opsigelsesperiode. Derfor holder man fast i løsningen.

Jeg har hjulpet mange håndværkere, fysioterapeuter, konsulenter og lignende serviceerhverv med at komme ud af uheldige lejemål og i stedet få en egen hjemmeside.

Når du lejer, har du ikke nøglen til alle rum
Når du lejer en hjemmeside på abonnement, har du ikke har adgang til sidens “motorrum”. Du kan ikke selv styre din hjemmeside. Du kan ikke arbejde med hjemmesidens funktionalitet eller hyre eksterne eksperter til at hjælpe dig med søgemaskineoptimering, annoncering og lignende. Du er afhængig af den, du har lejet siden af. Og som jeg hører det, så har udlejer ofte ikke tid til at hjælpe – eller der er mange ugers ventetid. Ligeledes hører jeg, at simpel vedligeholdelse og opdatering koster mange timer på klippekortet.

Få foden uden ejer bord
Kan du nikke genkende til ovennævnte, så vil jeg meget gerne tale med dig. Jeg vil altid anbefale, at du køber din egen hjemmeside, hvor du selv bestemmer over din sides struktur, indhold, hosting og hvem du samarbejder med.

Egen billig hjemmeside
Når du køber din egen hjemmeside, er der startomkostninger til design, programmer og digital rådgivning. Efterfølgende skal du kun betale for hosting og evt. vedligeholdelse. Og du har nøglerne til maskinrummet. Du bestemmer selv, hvem du vil samarbejde med, og du kan når som helst skifte hosting og samarbejdspartner.

 • Lad os bygge den perfekte hjemmeside sammen

 • Altid personlig og hurtig betjening

 • Hjælp til alt det tekniske med domæner, webhotel, mail og lignende

 • Altid unikke hjemmesider, der fungerer som aftalt

 • Ingen mystiske abonnementer. Du ejer din side og har adgang til alle koder

 • Mulighed for samarbejde om annoncering og vedligeholdelse

Skal jeg kontakte dig

Udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg dig for en uforpligtende snak.

Sådan får du en billig og velfungerende hjemmeside

Før jeg går i gang med en ny hjemmeside, foretager jeg en analyse af de behov, der ligger bag ønsket om hjemmesiden. Har du allerede en hjemmeside, så tager vi naturligvis udgangspunkt i de erfaringer, du har fra den.

 • Hvad er det præcise formål med hjemmesiden? Hvordan skal hjemmesiden gøre din hverdag lettere?
 • Hvad skal brugerne have ud af at besøge din hjemmeside?
 • Hvor meget tid har du/dit firma til at deltage i udviklingen af hjemmesiden?
 • Hvad er tidshorisonten for projektet?
 • Hvor mange penge vil du bruge på projektet?

Ved at afdække ovenstående spørgsmål kan jeg fremlægge et løsningsforslag og en plan for, hvordan vi kan arbejde videre.

Jeg har arbejdet med både større og mindre firmaer, så jeg er sikker på, at vi kan finde frem til en fornuftig løsning.

Arbejdsgang

Eksempel på typisk arbejdsgang i forbindelse med udvikling af en ny hjemmeside:

Kontakt
Kunden henvender sig til mig, og forklarer om ideen, formålet og ønskerne bag den nye hjemmeside.

Afklaring
På baggrund af den indledende samtale, afklarer jeg opgavens omfang. I langt de fleste tilfælde vil jeg anbefale, at vi mødes personligt, så alle detaljer kan komme på bordet.

På mødet vil jeg i detaljer gennemgå formålet med den nye side, og vi kigger på eventuelle konkurrerende sider eller andre inspirationskilder.

Formålet med mødet er, at vi skal blive klædt på til at forstå opgavens fulde omfang.

Tilbud
På baggrund af de informationer jeg har fået, kommer jeg med et løsningsforslag og estimerer pris og tidsplan.

I løsningsforslaget vil jeg typisk pege på elementer, som både jeg og kunden skal leve op til, for at vi får et vellykket projekt, der er færdigt til tiden.

Større projekter deles op i flere delmål.

Igangsætning
Når formalia er på plads, går jeg igang med projektet.

Jeg arbejder typisk “live”, så kunden kan følge vores arbejde via login.

Jeg lægger vægt på dialog, så mine kunder er inddraget i arbejdet med den nye hjemmeside. I langt de fleste tilfælde kan vi klare dialogen over telefon.

Delmål
Undervejs i projektet har jeg typisk indlagt delmål. Disse bruges til at holde projektet tids- og kvalitetsmæssigt på sporet. Ved større projekter vil delmålene typisk blive gennemgået ved møder.

Afslutning
Når projektet er færdigudviklet vurderer vi, om det ønskede resultat er opnået. Er alle tilfredse er opgaven slut.

Ekstra ydelser
Hvis det originale løsningsforslag ikke rummer elementer som:

Så er det naturligt, at vi også kigger på disse elementer.

Eksempler på hjemmesider

Nedenfor kan du se nogle af de hjemmesider jeg har lavet.

Kontakt mig endelig, hvis du vil vide mere om mit arbejde eller har lyst til at få feedback på en ide eller et projekt.

Back To Top