skip to Main Content

Drift og vedligeholdelse af hjemmesider

Hvis din hjemmeside skal fungere optimalt, så skal den vedligeholdes

  • Teknisk vedligeholdelse sikrer, at siden fungerer korrekt og ikke er sårbar over for hackerangreb.
  • Indholdsmæssig vedligeholdelse sikrer, at siden bliver ved med at udstråle det du ønsker, og at udtryk og funktion følger med tiden.

Styr på teknikken

Når du går backend på din hjemmeside, så vil du typisk se mange advarsler om, at der er behov for opdateringer. Hvis du ignorerer disse advarsler, så vil din hjemmeside forfalde. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt tjekker din hjemmesides stand.

Måske har du oplevet, at din hjemmeside er begyndt at arbejde langsommere, der vises fejlmeddelelser eller sidens fungerer bare ikke som den skal. Det kan også være, at du er blandt de uheldige, der har fået besøg af hackere, der har overtaget din side, for at ødelægge den, bruge den til udsendelse af spam eller snyde dine kunder.

Styr på indholdet

Det vigtigste på din hjemmeside er indholdet. Det er det, som i sidste ende får dine kunder til at kontakte dig. Derfor skal det være aktuelt, interessant og opdateret.

Indholdet skal vedligeholdelse. Den tekst, der var smart og unik for et år siden, er kopieret af alle dine konkurrenter. Den måde du præsenterer indhold på, kan være forældet grundet nye teknologier. Måske har du glemt at opdatere det indhold, der beskriver dine ydelser eller andre væsentlige informationer.

Internettets søgemaskiner opfører sig som dine kunder. De sætter pris på sider som er let tilgængelige og informative. Hvis dine kunder kan lide indholdet på dine sider – underforstået læser og handler på det, så kan robotterne også lide det. Godt indhold leder til gode placeringer i søgemaskinerne. Læs mere om søgemaskineoptimering

  • Få en hjemmeside, der altid virker

  • Forlæng din hjemmesides levetid

  • Få en fast aftale om vedligeholdelse og eftersyn

  • Slip af med hackere og spammere

  • Få ideer til at forbedre din hjemmeside

Vedligeholdelse kan betale sig

Har du styr på teknikken bag din hjemmeside, og hvad der generelt foregår på internettet, så har du ikke brug for mig. Men er du en af de mange, der koncentrerer sig om dine kerneydelser og ikke har tid at “pille i backend” af din hjemmeside, så kunne der være en ide i, at vi tog en snak om en vedligeholdelsesaftale.

Teknisk vedligeholdelse
Som regel kan en hjemmeside holdes teknisk opdateret på nogle få timer om året. Jeg ved hvad der skal opdateres og hvad der er af eventuelle udfordringer.

Indholdsmæssig opdatering
Indholdsmæssigt er det dig der er eksperten. Du ved, hvad der reelt er det vigtigste for dig og dine kunder. Du ved, hvad der skal sælges, og jeg kan hjælpe dig med at omsætte denne viden til noget, der fungerer på nettet.

Hvis vi sammen kritisk gennemgår din side – eksempelvis én gang om året, kan vi finde frem til, hvad der skal til, for at den fungerer optimalt – også det kommende år.

Back To Top