Skip to content

Er der fejl på hjemmesiden?

Melder din hjemmeside fejl? Er den langsom? Har du ikke tid til vedligeholdelse og fornyelse, så kan jeg hjælpe.

Hvis din hjemmeside ikke virker som den skal, så er det typisk fordi, at den mangler vedligeholdelse eller dele af den simpelhen er forældet. Hjemmesider skal som alt andet vedligeholdes, for at fungere optimalt.

Kontakt mig
Jeg kan hjælpe dig med at vedligeholde, optimere og udvikle din hjemmeside. Jeg har stor erfaring fra mange typer hjemmesider, og jeg er altid teknisk opdateret. Jeg er god til at lytte til dine behov og ønsker, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak. Ring eller brug min kontaktformular.

Vedligeholdelse er vigtig
Teknisk vedligeholdelse sikrer, at din side fungerer korrekt og ikke er sårbar over for hackerangreb. Indholdsmæssig vedligeholdelse sikrer, at siden bliver ved med at udstråle det du ønsker, og at udtryk og funktion følger med tiden.

En opdateret og optimeret hjemmeside fungerer hurtigere, og det belønner søgemaskinerne med flere besøg, og i sidste ende billigere klikpriser.

Med mig som leverandør, har du altid én at ringe til, hvis du har spørgsmål om din hjemmeside. Du taler med mig. Ikke en chat-robot eller et call center. Jeg går ind for personlig betjening.

  • Få en hjemmeside, der altid virker

  • Personlig og hurtig hjælp

  • Få en fast aftale om vedligeholdelse og eftersyn

  • Slip af med hackere og spammere

  • GDPR rådgivning

  • Få ideer til at forbedre din hjemmeside

Styr på teknikken

Når du går backend på din hjemmeside, så vil du typisk se mange advarsler om, at der er behov for opdateringer. Hvis du ignorerer disse advarsler, så vil din hjemmeside forfalde. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt tjekker din hjemmesides stand.

Måske har du oplevet, at din hjemmeside er begyndt at arbejde langsommere, der vises fejlmeddelelser eller sidens fungerer bare ikke som den skal. Det kan også være, at du er blandt de uheldige, der har fået besøg af hackere, der har overtaget din side for at ødelægge den, bruge den til udsendelse af spam eller snyde dine kunder.

Styr på indholdet

Det vigtigste på din hjemmeside er indholdet. Det er det, som i sidste ende får dine kunder til at kontakte dig. Derfor skal det være aktuelt, interessant og opdateret.

Indholdet skal vedligeholdes. Den tekst, der var smart og unik for et år siden, er kopieret af alle dine konkurrenter. Den måde, du præsenterer indhold på, kan være forældet grundet nye teknologier. Måske har du glemt at opdatere det indhold, der beskriver dine ydelser eller andre væsentlige informationer.

Internettets søgemaskiner opfører sig som dine kunder. De sætter pris på sider, der er let tilgængelige og informative. Hvis dine kunder kan lide indholdet på dine sider – underforstået læser og handler på det, så kan robotterne også lide det. Godt indhold leder til gode placeringer i søgemaskinerne. Læs mere om søgemaskineoptimering

Vedligeholdelse kan betale sig

Har du styr på teknikken bag din hjemmeside, og hvad der generelt foregår på internettet, så har du ikke brug for mig. Men er du en af de mange, der koncentrerer sig om dine kerneydelser og ikke har tid at “pille i backend” af din hjemmeside, så kunne der være en ide i, at vi tog en snak om en vedligeholdelsesaftale.

Teknisk vedligeholdelse
Som regel kan en hjemmeside holdes teknisk opdateret på nogle få timer om året. Jeg ved, hvad der skal opdateres, og hvad der er af eventuelle udfordringer.

Indholdsmæssig opdatering
Indholdsmæssigt er det dig, der er eksperten. Du ved, hvad der reelt er det vigtigste for dig og dine kunder. Du ved, hvad der skal sælges, og jeg kan hjælpe dig med at omsætte denne viden til noget, der fungerer på nettet.

Hvis vi sammen kritisk gennemgår din side – eksempelvis én gang om året – kan vi finde frem til, hvad der skal til, for at den fungerer optimalt – også det kommende år.

Back To Top