Skip to content

Har du brug for hjælp med din hjemmeside?

Jeg kan hjælpe, hvis du har problemer med din hjemmeside. Jeg kan identificere og løse eventuelle fejl. Jeg kan optimere ydeevnen og implementere løsninger, der forbedrer hastigheden. Derudover kan jeg hjælpe med at opdatere og opfriske indholdet. Jeg tilbyder løbende support, der sikrer, at din hjemmeside altid fungerer problemfrit.

Hvis du oplever at din hjemmeside ikke fungerer som ønsket, så kan jeg hjælpe. Takket være min omfattende erfaring inden for forskellige typer hjemmesider og min tekniske-, grafiske- og kommunikationsfaglige viden, kan jeg sikre, at din hjemmeside fungerer optimalt på alle niveauer.

Jeg er god til at lytte til dine behov og ønsker, og jeg er altid klar til en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Kontakt mig gerne, så vi kan drøfte dine muligheder. Du er også velkommen til at benytte min kontaktformular

  • Personlig og hurtig hjælp

  • Hjælper private, firmaer, foreninger og institutioner

  • Få ideer til at forbedre din hjemmeside

  • Hjælper med akutte problemer

  • Drift og support af små og store hjemmesider

  • Hjælp til at komme i gang med en hjemmeside

  • GDPR rådgivning og meget mere...

Med mig som leverandør, har du altid én at ringe til, hvis du har spørgsmål om din hjemmeside. Du mødes ikke af en irriterende chat-robot. Jeg går ind for personlig betjening.

Jeg tilbyder helhedsorienteret drift og support af din hjemmeside

Med min omfattende erfaring inden for support og vedligeholdelse af hjemmesider for forskellige typer af virksomheder og organisationer, kan jeg tilbyde professionel drift og vedligeholdelse af din hjemmeside. Mit fokus er at sikre, at din hjemmeside altid fungerer problemfrit og lever op til dine mål.

Hjælp med indhold
Udover teknisk support kan jeg hjælpe med indholdsmæssig vedligeholdelse, herunder optimering af tekster, grafik og funktionalitet, så din hjemmeside tiltrækker og fastholder de besøgende, som du ønsker at nå.

Med baggrund inden for kommunikation og markedsføring kan jeg bidrage med ideer til at optimere kommunikationen med din målgruppe og jeg kan assistere med Google annoncering for at øge synligheden online.

Jeg samarbejder gerne med dig eller dine ansatte om vedligeholdelsen og driften af din side. Læs mere om min support

Lad mig hjælpe dig med at sikre en velfungerende og indholdsmæssigt stærk hjemmeside, der understøtter din virksomheds mål og strategi.

Back To Top