skip to Main Content

Hjemmesider til fysioterapeuter, osteopater og andre behandlere

Jeg har stor erfaring med at udvikle hjemmesider til fysioterapeuter og osteopater.

Jeg har igennem årene bygget adskillige hjemmesider til klinikker over hele landet. Og jeg har leveret hjemmesider til både foreningerne Danske Fysioterapeuter og Danske osteopater. Derfor har jeg en stor forståelse for de behov man har som klinikejer – både hvad angår teknisk hjælp og rådgivning, funktionalitet, design, udtryk, indhold, annoncering og drift.

Uforpligtende samtale
Ønsker du en ny hjemmeside eller at opdatere en gammel, så tager jeg gerne en snak med dig. Jeg lytter til dine ideer, behov og ønsker. Og jeg er sikker på, at jeg kan tilbyde faglig sparring, som du kan bruge til noget.

  • Jeg opdaterer/revitaliserer din gamle hjemmeside

  • Jeg bygger og designer den hjemmeside du drømmer om

  • Jeg leverer unik grafik, billeder og tekst til din hjemmeside

  • Jeg kan implementere bookingsystemer, medlemssystemer, holdbooking og lignende

  • Jeg hjælper med søgemaskineoptimering og annoncering

  • Jeg hjælper med webhotel, mail og alt det tekniske

  • Jeg hjælper med drift, opdatering og vedligeholdelse

  • Ingen mystiske abonnementer. Du ejer din side og har adgang til alle koder

Skal jeg kontakte dig

Udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg dig for en uforpligtende snak.

Back To Top