Skip to content

Drift og support af hjemmesider

Jeg tilbyder professionel drift og support af hjemmesider. Jeg har erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder og organisationer. Mit fokus er at sikre, at din hjemmeside altid fungerer problemfrit og lever op til dine mål.

Hvis du oplever at din hjemmeside ikke fungerer som ønsket, eller du vil forbedre og sikre din hjemmeside, så kan jeg hjælpe. Takket være min omfattende erfaring inden for forskellige typer hjemmesider og min tekniske-, grafiske- og kommunikationsfaglige viden, kan jeg sikre, at din hjemmeside fungerer optimalt på alle niveauer.

Indholdsmæssig opdatering og vedligeholdelse
Udover teknisk support kan jeg hjælpe med indholdsmæssig vedligeholdelse, herunder optimering af tekster, grafik og funktionalitet, så din hjemmeside tiltrækker og fastholder de besøgende, som du ønsker at nå. Med baggrund inden for kommunikation og markedsføring kan jeg bidrage med ideer til at optimere kommunikationen med din målgruppe og jeg kan assistere med Google annoncering for at øge synligheden online.

God til at samarbejde med mange forskellige målgrupper
Jeg samarbejder gerne med dig eller dine ansatte om vedligeholdelsen og driften af din side.

Lad mig hjælpe dig med at sikre en velfungerende og indholdsmæssigt stærk hjemmeside, der understøtter din virksomheds mål og strategi.

Kontakt mig
Jeg er god til at lytte til dine behov og ønsker, og jeg er altid klar til en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Kontakt mig gerne, så vi kan drøfte dine muligheder. Du er også velkommen til at benytte min kontaktformular

  • Hjælper private, firmaer, foreninger og institutioner

  • Personlig og hurtig hjælp

  • Hjælper med akutte problemer

  • Drift og support af små og store hjemmesider

  • Hjælper med at holde din hjemmeside opdateret

  • Supplerer gerne dit team

  • GDPR rådgivning og meget mere...

Med mig som leverandør, har du altid én at ringe til, hvis du har spørgsmål om din hjemmeside. Du mødes ikke af en irriterende chat-robot. Jeg går ind for personlig betjening.

Jeg tilbyder helhedsorienteret drift og support af din hjemmeside

Jeg tilbyder ekstern digital support med fokus på helhedsorienteret hjælp til din hjemmeside. Med mine mange års erfaring inden for hjemmesideudvikling kan jeg sikre, at de tekniske aspekter af din hjemmeside er velfungerende, samtidig med at jeg kan optimere både indhold og funktionalitet.

Min brede viden om hjemmesideudvikling gør mig i stand til at supplere og støtte andre faglige eksperter i dit team. Hvis I f.eks. har behov for ekstra kompetencer inden for grafik, teknik eller kommunikation og design, kan jeg træde til som ekstern støtte til teamet.

Uanset om I mangler hjælp til tekniske udfordringer eller ønsker at optimere jeres hjemmesides indhold, står jeg klar til at bidrage med mine kompetencer og erfaringer.

Back To Top